Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    UK
    Posts
    228

    Default Problems with Pictures links on bulk uploader

    The problem is when I make my csv file, i appear fine but wen i upload it the picture link is changed for something like this:

    https://imgaz.staticbg.com/thu https://imgaz.staticbg.com/thumb/large/oaupload/a-400d-bf8b-edadf355ca60.jpg


    Instead of https://imgaz.staticbg.com/thumb/lar...adf355ca60.jpg


    What could cause that? Why is it adding a part of the link on the front of it?


    thx
    Last edited by firstads.biz; December 17th, 2020 at 05:26 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    UK
    Posts
    228

    Default

    Still stuck impossible to use corectly the bulk uploader pictures links are damaged.. all the data is damaged when loaded....



    ttps //sc02.alicdn.com/kf/HTB1EEmda //sc02.alicdn.com/kf/HTB1EEmdaHus3KVjSZKbq6xqkFXab.jpg;1.02
    Last edited by firstads.biz; January 11th, 2021 at 04:40 PM.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by firstads.biz View Post
    Still stuck impossible to use corectly the bulk uploader pictures links are damaged.. all the data is damaged when loaded....



    ttps //sc02.alicdn.com/kf/HTB1EEmda //sc02.alicdn.com/kf/HTB1EEmdaHus3KVjSZKbq6xqkFXab.jpg;1.02
    I'm rusty on the bulk uploader, but if I'm remembering correctly, it sounds like you are using one of the columns as "base image url" so it is tacking whatever is in that column to the beginning of the URL.
    LiLo Consulting LLC
    info@liloconsulting.com

    3rd Party Freelance Development, specializing in custom addons and templates that are high quality and make it easier to update GeoCore. You can hire me for your next customization!

    Also run a small site, using latest version of Geocore.

    Disclaimer: I did work on the Geodesic Solutions development team in the past (aka jonyo). Now I'm a normal GeoCore license holder, and 3rd party freelance developer, so I do not speak for Geodesic Solutions.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    UK
    Posts
    228

    Default

    Seems that the cause was the Delimiter which wasn't right which caused all that mess. before I could even use the next step.

    Many thanks Lilo

  5. #5
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    UK
    Posts
    228

    Default

    don't know what s going onit happen again and again....
    excel csv the link appear normally
    txt doc the link appear normally
    Once loaded even afte checking the deliminator, boom.... doesnt work
    https://imgaz3.staticbg.com/thhttps:...98d5e49e17.jpg


    https://imgaz3.staticbg.com/th again a part of the link added

    and Same thing for the link leading to the product, another bug again?
    Last edited by firstads.biz; January 13th, 2021 at 02:37 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    UK
    Posts
    228

    Default

    I m thinking of leaving that software and start with another software, not been updated and got too many problems and addon not working really

  7. #7
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,829

    Default

    Quote Originally Posted by firstads.biz View Post
    I m thinking of leaving that software and start with another software, not been updated and got too many problems and addon not working really

    sad to see this, but your new site is looking quite stable and fast, all the best, keep in touch!
    1kiwi1
    IT, Geodesic-3PTY-Development
    http://forum.geolancer.net


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •